​helsinkiDESIGNOPEN

Tervetuloa Helsinki Design Open - Contacts

PROMETIS

Helsinki Design Openin järjestämisestä vastaa Prometis Oy, jonka toimialana on suomalaisten design- ja lifestyle -alan yritysten vienninedistämishankkeet, designtapahtumat ja alan yritysten edunvalvonta. Yritys perustettiin vuonna 2011 kehittämään vientikonseptia suomalaisen design- ja lifestyle –alan yritysten avuksi.

Lisätietoa tapahtumasta ja Prometiksesta: info@prometis.fi

Suomalaisten muotoiluyritysten menestyminen maailmanlaajuisessa markkinataloudessa edellyttää osaamisen ja onnistumisten lisäksi uusia dynaamisia verkostoja, monipuolista yhteistyötä ja vuorovaikutusta, sekä näkyvyyttä. Helsinki Design Open on Prometiksen kehittämä tapahtumakonsepti, jonka tavoitteena on tämän näkyvyyden kasvattamisen lisäksi luoda keskusteluyhteyksiä ja avata yhteistyömahdollisuuksia niin Suomessa kuin ulkomailla. Helsinki Design Open Rautatalo -tapahtuma on lähtölaukaus uudentyyppiselle vientihankkeelle.

Helsinki Design Open on suunniteltu toteutettavaksi eri kohdemaissa ja tiloissa, ja siitä on kehitettävissä tapahtumaformaatti, jota voidaan soveltaen käyttää myös muilla vientialoilla.

Esiintymisten lisäksi Prometis harjoittaa alan edunvalvontaa, sekä tarjoaa konsultointipalveluita niin julkisille kuin yksityisillekin tahoille.